„Обединени младежки политики“

ПОКАНА

      Национален Младежки Клуб към ПП Демократи за силна България, „Център по политическо развитие и демокрация„ и фондация „Конрад Аденауер“ имат удоволствието да Ви поканят на събитие на тема: „Обединени младежки политики“.

С него имаме за цел да спомогнем за създаване на диалог и сътрудничество между демократичните младежки организации и групи, да обединим младите и активни хора, тяхното креативно мислене и ентусиазъм в обсъждане на актуалните младежки проблеми и намиране на иновативни идеи за разрешаването им. Да създадем благоприятна неформална обстановка за разговор за обмяна на идеи, мнения, поставяне на въпроси.

Събитието ще се състои на 22.02.2018 (четвъртък)  в ресторант Corso (срещу руската църква) от 18:00 часа. Предлагаме всяка организация или група  да представи своята дейност и приоритети (в рамките на  5 минути). След това събитието ще продължи на дискусия с по чаша вино.

Заповядайте и уважете поканата ни за участие, заедно с 20 свои членове /симпатизанти, приятели/,  които да се включат в дискусионната част и да представят своите виждания за предизвикателствата пред младото европейско поколение в България!

След получаване на отговор и потвърждение за участие от Ваша страна ще получите покана за организационна среща седмица преди събитието, на която да обсъдим протичането на събитието и неговата програма.

В случай, че желаете да получите повече информация оставяме контакт за обратна връзка:

Христина Димитрова – председател на Национален младежки клуб към ДСБ
тел.0883 407 730
email: youngdemocrats@dsb.bg

 

Поздрави,
Екипът на НМК към ДСБ

Share

Коментари

коментара

Share