Георги Методиев
Мандат 2009-2010

Георги Методиев

Д-р Георги Методиев е завършил политология в СУ „Св. Климент Охридски“, където и сега преподава от време на време.
Още в началото на следването си започва работа в неправителствения сектор и се занимава с европейска интеграция и гражданско образование в България и в страните от Западните Балкани. Към  момента освен с научно-изследователска дейност, работи и като анализатор към кабинета на президента Росен Плевнелиев.

Контакти:  georgimetodiev@gmail.com.

Първан Симеонов
Мандат 2010-2011

Първан Симеонов

Първан Симеонов  е политолог, понастоящем изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл“.

Георги Георгиев
Мандат 2011-2012

Георги Георгиев

Георги Георгиев е докторант по Международни отношения в катедра Политология в СУ, преподавател по Новата политика на добросъседство, съветник в кабинета на вицепремиера и министър на финансите (2012-2013), политически и медиен консултант.

Момчил Цонев
Мандат 2012-2013

Момчил Цонев  е завършил журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Магистър е по културология. Управлява проекти в областите съвременни изкуства, образование, младежки програми, културно-историческо наследство.

Димитър Ганев
Мандат 2013-2014

Димитър Ганев

Димитър Ганев е политолог. Към настоящия момент е докторант в катедра „Политология“ на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Занимава се с изследвания в областта на българския преход. От 2011 г. работи като политолог в социологическа агенция „Галъп интернешънъл“.

Богдана Денчева
Мандат 2014-2015

Богдана Денчева

Богдана Денчева е бакалавър по „Връзки с обществеността“ и учител по английски език към фондация „Заедно в час“.

Даниел Шекерлетов
Мандат 2015-2016

Даниел Шекерлетов е бакалавър по Политология от СУ „Св. Климент Охридски“.

Александра Топчиева
Мандат 2016-2017

Александра Топчиева е бакалавър по Политология от СУ „Св.Климент Охридски“. Част е от магистърска програма Икономика и управление на сектор енергетика, инфраструктурата и комуналните услуги към СУ „Св. Климент Охридски“. Създател е на платформа за дигитално гражданско образование. Има интерес в сферата на международните отношения и енергетика.

Станислава Мадолева
Мандат 2017-2018

Станислава Мадолева е бакалавър по Немска филология от СУ „Св.Климент Охридски“. Част е от магистърска програма Конферентен превод към СУ „Св. Климент Охридски“.